1 z 4
Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede...
fot. gettyimages.com/merc67

Ogórki

Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede wszystkim zachowanie higieny, dobre składniki, przyprawy i pasteryzowanie, którego nie wolno odpuścić - mówi Agnieszka Delkowska.

2 z 4
Kisić możemy praktycznie wszystko!
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kisić możemy praktycznie wszystko!

3 z 4
Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener...

Agnieszka Delkowska

Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener kulinarny, pasjonatka wyrazistych smaków i niekonwencjonalnych połączeń, kuchni bliskiego wschodu i polskich kuchni regionalnych. Góralka z krwi i kości. Od 16 lat zgłębia tajniki kuchni. Podróżuje, gotuje, je i pisze o jedzeniu.
Eksperymentuje i szuka smaku idealnego. Kilka lat temu założyła blog Lady Kitchen. Marzy o wydaniu niecodziennej książki kucharskiej.

4 z 4
Kiszonki są bardzo zdrowe.
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kiszonki są bardzo zdrowe.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Polecamy

Przed nami wielka feta. Piłkarze przejadą ulicami Lublina. Trasa

Przed nami wielka feta. Piłkarze przejadą ulicami Lublina. Trasa

Tak się urządzili w górach Golcowie. Góralska chata z cudnym widokiem zachwyca fanów

Tak się urządzili w górach Golcowie. Góralska chata z cudnym widokiem zachwyca fanów

Wypadek pod Bochnią. Trzy osoby trafiły do szpitala. Sprawca uciekł, był pijany

Wypadek pod Bochnią. Trzy osoby trafiły do szpitala. Sprawca uciekł, był pijany

Zobacz również

Najpiękniejsze wieloletnie kwiaty do ogrodu. Polecam sprawdzone rośliny na słońce

Najpiękniejsze wieloletnie kwiaty do ogrodu. Polecam sprawdzone rośliny na słońce

Wypadek pod Bochnią. Trzy osoby trafiły do szpitala. Sprawca uciekł, był pijany

Wypadek pod Bochnią. Trzy osoby trafiły do szpitala. Sprawca uciekł, był pijany