1/4
Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede...
fot. gettyimages.com/merc67

Ogórki

Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede wszystkim zachowanie higieny, dobre składniki, przyprawy i pasteryzowanie, którego nie wolno odpuścić - mówi Agnieszka Delkowska.

2/4
Kisić możemy praktycznie wszystko!
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kisić możemy praktycznie wszystko!

3/4
Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener...

Agnieszka Delkowska

Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener kulinarny, pasjonatka wyrazistych smaków i niekonwencjonalnych połączeń, kuchni bliskiego wschodu i polskich kuchni regionalnych. Góralka z krwi i kości. Od 16 lat zgłębia tajniki kuchni. Podróżuje, gotuje, je i pisze o jedzeniu.
Eksperymentuje i szuka smaku idealnego. Kilka lat temu założyła blog Lady Kitchen. Marzy o wydaniu niecodziennej książki kucharskiej.

4/4
Kiszonki są bardzo zdrowe.
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kiszonki są bardzo zdrowe.

Kontynuuj przeglądanie galerii
Przejdź na i.pl

Polecamy

Real Madryt wygrał aż 5:0. Obejrzyj skrót meczu

Real Madryt wygrał aż 5:0. Obejrzyj skrót meczu

35-latka zginęła w wypadku na motocyklu. Współpracownicy opublikowali wpis

35-latka zginęła w wypadku na motocyklu. Współpracownicy opublikowali wpis

Zamieszki w Gruzji. Demonstranci zablokowali główne skrzyżowanie w stolicy

Zamieszki w Gruzji. Demonstranci zablokowali główne skrzyżowanie w stolicy

Zobacz również

Tych piłkarzy nie zobaczysz w Legii. Odchodzą z klubu

Tych piłkarzy nie zobaczysz w Legii. Odchodzą z klubu

Kibice hokejowej reprezentacji Polski i nie tylko na MŚ w Czechach. [GALERIA]

Kibice hokejowej reprezentacji Polski i nie tylko na MŚ w Czechach. [GALERIA]