5/16
Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni...
fot. GDDKiA

Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni autostrady A1. Ma się zakończyć na początku czwartego kwartału tego roku.

Zobacz kolejne zdjęcia. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE

6/16
Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni...
fot. GDDKiA

Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni autostrady A1. Ma się zakończyć na początku czwartego kwartału tego roku.

Zobacz kolejne zdjęcia. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE

7/16
Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni...
fot. GDDKiA

Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni autostrady A1. Ma się zakończyć na początku czwartego kwartału tego roku.

Zobacz kolejne zdjęcia. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE

8/16
Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni...
fot. GDDKiA

Na odcinku E rozpoczęło się już betonowanie drugiej jezdni autostrady A1. Ma się zakończyć na początku czwartego kwartału tego roku.

Zobacz kolejne zdjęcia. Przesuwaj zdjęcia w prawo - naciśnij strzałkę lub przycisk NASTĘPNE

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.

Polecamy

W Katowicach PiS zbierał podpisy pod obywatelskim projektem ustawy „Stop podwyżkom”

W Katowicach PiS zbierał podpisy pod obywatelskim projektem ustawy „Stop podwyżkom”

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Trawa nie chce rosnąć w cieniu? Nie przejmuj się nią, tylko posadź te rośliny

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Ci celebryci dokonali publicznego coming outu. Oni nie wstydzą się swojej orientacji

Zobacz również

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Najseksowniejsi panowie na Wyspach Brytyjskich. Jest nowy ranking

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci

Placki rabarbarowe na podwieczorek. Ten przepis zrobią nawet kulinarni debiutanci