5 z 21

fot. Areszt Śledczy w Słupsku
We wtorek osadzeni zjedli zupę solferino z ziemniakami, potrawkę drobiową, ryż gotowany, buraczki na ciepło. Popijali przy tym kawę zbożową.
6 z 21

fot. Centrum Szkolenia Marynarki Wojennej
Zupa pieczarkowa, schabowy panierowany, fasolka szparagowa, surówka i nektar z czarnej porzeczki. Tak wyglądał wtorkowy obiad w CSzMW w Ustce.
7 z 21

fot. Szpital Słupsk
Wtorkowy obiad w ramach dieta podstawowej w słupskim szpitalu. W kubku podano zupę jarzynową z makaronem, a na tacy ziemniaki, gulasz węgierski wieprzowy i buraczki na ciepło. Do popicia woda niegazowana.
8 z 21

fot. Szkoła Policji
W środę policjanci otrzymali na obiad zupę ogórkową z ziemniakami
i boeuf strogonowa. Była też sałatka z buraków, kasza gryczana i keks.