5 z 10
Wystarczy tylko łyżka majonezu. Nie utop składników w...
fot. Karolina Głogowska

Wystarczy tylko łyżka majonezu. Nie utop składników w majonezie, bo surówka będzie niesmaczna.

6 z 10
Wszystkie składniki mieszamy w salaterce.
fot. Karolina Głogowska

Wszystkie składniki mieszamy w salaterce.

7 z 10
Surówkę doprawiamy solą oraz pieprzem ziołowym.
fot. Karolina Głogowska

Surówkę doprawiamy solą oraz pieprzem ziołowym.

8 z 10
Warto odstawić surówkę na pół godziny, aby składniki się...
fot. Karolina Głogowska

Warto odstawić surówkę na pół godziny, aby składniki się przegryzły.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Debata TVP, sejmowa kapusta, piosenki Adriana i Woch hydraulik

TYLKO U NAS
Debata TVP, sejmowa kapusta, piosenki Adriana i Woch hydraulik

Matura rozszerzona informatyka 2025. Mamy arkusz CKE

Matura rozszerzona informatyka 2025. Mamy arkusz CKE

Grzegorz Braun w Łodzi, były też gaśnice po 80 złotych

Grzegorz Braun w Łodzi, były też gaśnice po 80 złotych

Zobacz również

Polska stawia na satelity. Armia dostanie „oczy” w kosmosie

Polska stawia na satelity. Armia dostanie „oczy” w kosmosie

Adrian Zandberg nie oszczędził Sutryka we Wrocławiu. Tłumy na Solnym

Adrian Zandberg nie oszczędził Sutryka we Wrocławiu. Tłumy na Solnym