
Poniedziałek
Śniadanie: herbata 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, kiełbasa toruńska 90 g.
Obiad: kapuśniak z ziemniakami 200 ml, kotlet sojowy 90 g, ziemniaki 300 g, surówka z czerwonej kapusty 200 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, dżem 90 g.

Wtorek
Śniadanie: herbata 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, mortadela drobiowa 90 g.
Obiad: krupnik z ziemniakami 500 ml, makaron z mięsem 300 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, pasta serowa na słono 90 g, pomidor 1 szt.

Środa
Śniadanie: herbata 500 ml x2, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, pieczeń rzymska drobiowa 90 g.
Obiad: zupa koperkowa z ryżem 500 ml, bigos 300 g, ziemniaki 300 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, kiełbasa krakowska parzona 90 g.

Czwartek
Śniadanie: herbata 500 ml x2, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, mortadela z pieczarkami 90 g.
Obiad: zupa ziemniaczana 500 ml, pieczeń rzymska 80/90 g w sosie pomidorowym, kasza 300 g, surówka z białej kapusty 150 g, kompot 200 ml.
Kolacja: kawa biała 500 ml, chleb zwykły 200 g, margaryna 25 g, mielonka tyrolska drobiowa 90 g.