1 z 8
![Kremowa, lekka i aromatyczna zupa ze szparagów....](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/49/d5/627cf049e6871_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Zupa krem z zielonych szparagów
Kremowa, lekka i aromatyczna zupa ze szparagów. Podpowiadamy, jak ją przygotować. Kliknij w galerię i oglądaj zdjęcia.
2 z 8
![Krem ze szparagów to pomysł na pyszną, wiosenną zupę. Możesz...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/1f/ff/627cf053ab8f6_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Zupa krem ze szparagów
Krem ze szparagów to pomysł na pyszną, wiosenną zupę. Możesz podać ją np. z odrobiną jogurtu naturalnego i grzankami.
3 z 8
![Przygotowanie zupy ze szparagów zacznij od umycia wszystkich...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/40/29/627cf039b9c2b_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krok 1.
Przygotowanie zupy ze szparagów zacznij od umycia wszystkich warzyw. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Oderwij końcówki szparagów, a resztę pokrój na kawałki.
4 z 8
![W dużym garnku rozpuść masło, dodaj cebulę i podsmaż ją na...](https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/4d/d2/627cf04ee4616_o_large.jpg)
fot. Katarzyna Puczyńska
Krok 2.
W dużym garnku rozpuść masło, dodaj cebulę i podsmaż ją na złoty kolor.