1 z 13
Przewijaj galerię w dół

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka wielkanocna
Sałatka wielkanocna z tuńczykiem i jajkiem nie tylko pysznie smakuje, ale i pięknie wygląda na świątecznym stole. Zobacz, jak ją przygotować. Kliknij galerie i przesuwaj zdjęcia strzałkami lub gestem.
2 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka wielkanocna. Przygotowanie
Do zrobienia sałatki potrzebujesz kilku jajek ugotowanych na twardo. Całość warto ułożyć na dużym półmisku, ale równie dobrze możesz wymieszać sałatkę w salaterce.
3 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka wielkanocna. Krok 1
Przygotowanie sałatki zacznij od umycia i osuszenia wszystkich warzyw. Następnie pokrój sałatę i poukładaj ją na półmisku.
4 z 13

fot. Katarzyna Puczyńska
Sałatka wielkanocna. Krok 2
Paprykę pokrój w kostkę. Ogórka obierz i pokrój w plasterki. Poukładaj warzywa na sałacie.