Wyjątkowe świętowanie Dnia Pizzy dla najmłodszych. Profesjonaliści zdradzili tajniki perfekcyjnej pizzy. Galeria zdjęć.

Sylwia Dąbrowa
Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Pizzy
Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Pizzy fot. Materiały prasowe
Z okazji Dnia Pizzy w warszawskiej Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej i w Towarzystwie Edukacyjnym Vizja odbył się międzynarodowy dzień Pizzy. Uczelnia we współpracy z "Pizza by the slice" na ulicy Chmielnej w Warszawie zorgarnizowała dla przedszkolaków oraz uczniów szkoły podstawowej warsztaty z robienia pizzy z właścicielem sliców Albertem Sukiennikiem. Zdradził tajniki i składniki perfekcyjnej pizzy. Po warsztatach odbyła się degustacja przyrządzonej pizzy dla studentów, uczniów oraz kadry pracowniczej. O całość wydarzenia i organizację m.in. dostarczenia profesjonalnych piecy do pizz zadbał Bartosz Adamski, popularny uczestnik programu Masterchef oraz twórca kanału Bartek bez przepisu, dla którego gotowanie jest pasją.

Kultura i rozrywka

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo
Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera

Wybrane dla Ciebie

Ważna publikacja ZUS. Dotyczy każdego płacącego składki

Ważna publikacja ZUS. Dotyczy każdego płacącego składki

Sabalenka odreagowuje paryskiego kaca: lot na Mykonos, alkohol, słodycze i morze

Sabalenka odreagowuje paryskiego kaca: lot na Mykonos, alkohol, słodycze i morze

Wróć na i.pl Portal i.pl