Wyjątkowe świętowanie Dnia Pizzy dla najmłodszych. Profesjonaliści zdradzili tajniki perfekcyjnej pizzy. Galeria zdjęć.

Sylwia Dąbrowa
Sylwia Dąbrowa
Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Pizzy
Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Pizzy fot. Materiały prasowe
Z okazji Dnia Pizzy w warszawskiej Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej i w Towarzystwie Edukacyjnym Vizja odbył się międzynarodowy dzień Pizzy. Uczelnia we współpracy z "Pizza by the slice" na ulicy Chmielnej w Warszawie zorgarnizowała dla przedszkolaków oraz uczniów szkoły podstawowej warsztaty z robienia pizzy z właścicielem sliców Albertem Sukiennikiem. Zdradził tajniki i składniki perfekcyjnej pizzy. Po warsztatach odbyła się degustacja przyrządzonej pizzy dla studentów, uczniów oraz kadry pracowniczej. O całość wydarzenia i organizację m.in. dostarczenia profesjonalnych piecy do pizz zadbał Bartosz Adamski, popularny uczestnik programu Masterchef oraz twórca kanału Bartek bez przepisu, dla którego gotowanie jest pasją.
od 12 lat
Wideo

Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Wróć na i.pl Portal i.pl