Wyjątkowe świętowanie Dnia Pizzy dla najmłodszych. Profesjonaliści zdradzili tajniki perfekcyjnej pizzy. Galeria zdjęć.

Sylwia Dąbrowa
Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Pizzy
Warsztaty kulinarne z okazji Dnia Pizzy fot. Materiały prasowe
Z okazji Dnia Pizzy w warszawskiej Akademii Ekonomiczno-Humanistycznej i w Towarzystwie Edukacyjnym Vizja odbył się międzynarodowy dzień Pizzy. Uczelnia we współpracy z "Pizza by the slice" na ulicy Chmielnej w Warszawie zorgarnizowała dla przedszkolaków oraz uczniów szkoły podstawowej warsztaty z robienia pizzy z właścicielem sliców Albertem Sukiennikiem. Zdradził tajniki i składniki perfekcyjnej pizzy. Po warsztatach odbyła się degustacja przyrządzonej pizzy dla studentów, uczniów oraz kadry pracowniczej. O całość wydarzenia i organizację m.in. dostarczenia profesjonalnych piecy do pizz zadbał Bartosz Adamski, popularny uczestnik programu Masterchef oraz twórca kanału Bartek bez przepisu, dla którego gotowanie jest pasją.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kultura i rozrywka

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na i.pl Portal i.pl