Bistro Siekane Kuchenne rewolucje
Bistro Siekane (przed Kuchennymi rewolucjami: Sielsko i Anielsko) w Sieradzu potrzebowało pomocy Magdy Gessler. Czy znanej restauratorce udało się zmienić lokal na tyle, by przyciągnąć do niego gości. W czym leżał problem właścicieli tego miejsca? Dowiemy się oglądając nowy sezon Kuchennych rewolucji 2018.
Poznaj także szczegóły innej rewolucji z nowego sezonu Kuchennych rewolucji: Biała Karczma po "Kuchennych rewolucjach". "Ceny z kosmosu" [opinie, zdjęcia]
Bistro Siekane opinie
Na razie o efektach Kuchennych rewolucji mogą świadczyć jedynie opinie gości lokalu Bistro Siekane. Jakie opinie o Bistro Siekane można znaleźć w internecie? Poniżej przytaczamy wybrane opinie (pisownia oryginalna, ich treść nie musi być zgodna ze stanowiskiem redakcji):
- Nie wiedziałam, że trafiłam do bistro po rewolucjach Magdy Gessler, ale ta niespodzianka okazała sie byc smaczna najlepszy był tatar i naprawdę ciekawy, niesamowicie prosty i lekki deser. Taką kuchnie lubie! Smaczną i Zaskakującą! Polecam:) bardzo na plus też pyszne pieczywo z pycha masełkiem. Następnym razem jak wróce do Sieradza to na pewno zajdziemy znowu. Miło ,że jest Coś innego niż tylko kebab i lody na każdym rogu:) oby następnym razem było tak samo smacznie.. - ocenia Joanna.
- Rewolucje oj rewolucje moja opinia tyczy się dań Pani Gessler jak dla mnie danie główne to jedna wielka porażka... nie dość, że nie powala smakiem, to wyglada okropnie. Dziwie się, że takie danie reprezentuje rewolucje. Bylam spróbowałam, jeśli się u Was jeszcze pojawie to jedynie na pomidorówkę, ale bez chrzanu Jestem rozczarowana trochę, liczyłam że rewolucję wniosą do lokalu wiele dobrego ale z tego co zastałam i słyszę wśród znajomych jest odwrotnie - komentuje Paulina.
- Warto tu zajrzeć chociażby ze względu na sam tatar! Wyśmienity :) Czas oczekiwania krótki. Atmosfera mila, chociaż obsługa dość zestresowana (?) Minus: zimno - ocenia Kaludia.
- Dziś skusiłam się na danie dnia ,przyznam się że z ciekawości jak tam po Kuchennych Rewolucjach no i żałuję .Zamówiłam Kapuśniak - do zjedzenia .Ziemniaki z wody lecz bez soli były gotowe bo nie słone a przecież to nie stołówka szkolna i chyba coś poszło nie tak bo przy paleniem smakowały Sznycel do zjedzenia lecz trochę twardy a córce trafił żylasty na dodatek .Ale najlepsze to była sałatka z kiszonej kapusty ale smakowała jak by nie było w niej kiszonej kapusty.Podsumowując szału nie ma - opisuje swoją wizytę w lokalu Beata.
Bistro Siekane menu ceny
W menu Bistro Siekane codziennie znaleźć można inne danie dnia. Oprócz tego w karcie znajdują się m.in. pierogi oraz ryby. Poniżej prezentujemy dla przykładu dania dnia, które można było zjeść w Bistro Siekane w ostatnich dniach:
Danie dnia 1:
zupa pomidorowa
filet z grilla
Do wyboru l: ziemniaki z wody/ ziemniaki opiekane/frytki
surówka
Danie dnia 2:
kapuśniak lub rosół
kotlet mielony lub mięso w sosie
Do wyboru: kluska śląska/ziemniaki z wody/ ziemniaki opiekane/ frytki
surówka
Danie dnia 3:
zupa ogórkowa
kotlet schabowy lub sznycel
Do wyboru: ziemniaki z wody /ziemniaki opiekane/ frytki
surówka
Danie dnia 4:
zupa krem z białych warzyw lub zupa ogórkowa
miruna smażona
Do wyboru: ziemniaki z wody/ ziemniaki opiekane/frytki
surówka
Danie dnia 5:
rosół lub kapuśniak
devolay lub filet z grilla
Do wyboru: ziemniaki z wody/ziemniaki opiekane/frytki
surówka
Bistro Siekane odcinek online
Jeśli jesteście ciekawi, jak przebiegały Kuchenne rewolucje w Bistro Siekane - koniecznie zobaczcie ten odcinek. Rewolucje w Bistro Siekane będzie można oglądać w najnowszym sezonie Kuchennych rewolucji, które już od 22 lutego 2018 pojawią się na antenie TVN jak zwykle co czwartek o godz. 21.30.
Wszystkie odcinki Kuchennych rewolucji, również te z nowego sezonu, a więc i ten kręcony w Bistro Siekane można oglądać online w internecie na player.pl:
Kuchenne rewolucje 2018: Bistro Siekane
Zobaczcie także inną restaurację, która będzie bohaterem nowego sezonu Kuchennych rewolucji Magdy Gessler:
Odmieniona Biała Karczma po "Kuchennych rewolucjach" [zdjęcia]
Wideo: Magda Gessler o polskich restauratorach: Ludzie nie znają podstawowych zasad gotowania