Restauracje otwarte. Jak się zachować? [ZASADY]

m
Od dziś - 18 maja restauracje, kawiarnie i puby znów mogą przyjmować gości. Ministerstwo zdrowia przygotowało jednak szereg wytycznych, które muszą być przestrzegane przez właścicieli lokali. Chodzi nie tylko o zachowanie i przygotowanie obsługi, ale i zasady postępowania dla gości. Podstawowe ograniczenie to liczba klientów - maksymalnie jedna osoba na cztery metry kwadratowe oraz odległość między stolikami - dwa metry.Jak zachować się od 18 maja w restauracji? Zobaczcie na kolejnych slajdach, posługując się klawiszami strzałek, myszką lub gestami.
Od dziś - 18 maja restauracje, kawiarnie i puby znów mogą przyjmować gości. Ministerstwo zdrowia przygotowało jednak szereg wytycznych, które muszą być przestrzegane przez właścicieli lokali. Chodzi nie tylko o zachowanie i przygotowanie obsługi, ale i zasady postępowania dla gości. Podstawowe ograniczenie to liczba klientów - maksymalnie jedna osoba na cztery metry kwadratowe oraz odległość między stolikami - dwa metry.Jak zachować się od 18 maja w restauracji? Zobaczcie na kolejnych slajdach, posługując się klawiszami strzałek, myszką lub gestami.
Od dziś - 18 maja restauracje, kawiarnie i puby znów mogą przyjmować gości. Ministerstwo zdrowia przygotowało jednak szereg wytycznych, które muszą być przestrzegane przez właścicieli lokali. Chodzi nie tylko o zachowanie i przygotowanie obsługi, ale i zasady postępowania dla gości. Podstawowe ograniczenie to liczba klientów - maksymalnie jedna osoba na cztery metry kwadratowe oraz odległość między stolikami - dwa metry. Jak zachować się od 18 maja w restauracji? Zobaczcie na kolejnych slajdach, posługując się klawiszami strzałek, myszką lub gestami.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Biznes

Polecane oferty
* Najniższa cena z ostatnich 30 dniMateriały promocyjne partnera
Wróć na i.pl Portal i.pl