Niewiele rzeczy może się równać z siedzeniem przy ognisku lub wspólnym grillowaniem ze znajomymi. Nie ma nic lepszego od rozchodzącego się aromatu pieczonego mięsa. Czy istnieją przyjemniejsze sposoby spędzania letnich wieczorów? Ale ilu z nas tak naprawdę wie, jak rozpalać ogień?
W tym inspirującym, a zarazem praktycznym poradniku autorka książki nauczy was jak:
- rozpalić piękny, buzujący ogień w domu i na dworze.
- własnoręcznie wykonać podpałkę.
- ułożyć idealny stos z drewna.
- dobrać rodzaj drewna do przyrządzanego mięsa.
- zrobić to wszystko bezpiecznie - czyli nie pomylić ognia z pożarem.
Jak wziąć udział w konkursie – krok po kroku:
1. Zarejestrować się w serwisie polskatimes.pl oraz – po zarejestrowaniu się – uzupełnić swoje dane osobowe w profilu, podając imię i nazwisko (tylko do wiadomości redakcji)
2. Zapoznać się z regulaminem konkursu
3. Odpowiedzieć na pytanie: Dlaczego właśnie Ty powinieneś wygrać książkę?
4. Przesłać odpowiedź na adres [email protected] za pośrednictwem maila powiązanego z kontem w serwisie
5. Nagrodę należy odebrać w siedzibie naszej redakcji w Warszawie
Nagrody otrzymają osoby, które udzielą najciekawszej odpowiedzi do niedzieli 29 lipca 2018 r., do godziny 12.00. Zgłoszenia osób niezarejestrowanych nie będą brane pod uwagę.
Źródło opisu: Materiały wydawnictwa Znak
POLECAMY: