Ryba limanda żółtopłetwa zamiast soli albo krem dekoracyjny zamiast bitej śmietany, zaniżona waga lub brak cen- to tylko nie które ze "sztuczek" lokali gastronomicznych. Sprawdź naszą galerię i dowiedz się jak się bronić przed nieuczciwymi sprzedawcami.
Wideo
Strefa Biznesu: Coraz więcej chętnych na kredyty ze zmienną stopą
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji.
Zaloguj się lub załóż konto
Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.
Podaj powód zgłoszenia
G
Gość
Niebawem pisowski ład pozamyka większość gastronomi i problem rozwiąże się sam?♂️
G
Gość
W kebabach zamiast dają mniej mięsa a więcej kapusty i waga jest taka sama.