Magda Gessler: restauracje. Jakie prowadzi?
Magda Gessler od wielu lat zmienia oblicze polskiej gastronomi. Stoi na czele "Kuchennych rewolucji", które ogarnęły niemal całą Polskę. Wyciąga pomocną dłoń w kierunku właścicieli lokali gastronomicznych. Dzięki jej wskazówkom miejscom udaje się przywrócić dawny blask.
Gwiazda TVN-u ma spore doświadczenie w gastronomii. Jak można przeczytać na oficjalnej stronie prowadzącej kulinarne show, Magda Gessler jest właścicielką kilku lokali gastronomicznych: „U Fukiera”, „Zielnik”, „Restauracja Polka Magda Gessler”, „Ale Gloria” oraz „Słodki Słony”.
Ceny w restauracji "U Fukiera" Magdy Gessler
Niedawno pierwszy z wymienionych lokali odwiedzili dziennikarze "Faktu", którzy postanowili się przyjrzeć cenom deserów. Okazuje się, że są one znacznie wyższe niż kilka miesięcy temu. Jeszcze w czerwcu sernik z rodzinkami kosztował 35 zł. Aktualnie trzeba za niego zapłacić 41 zł. Podwyżki nie ominęły też szarlotki (kosztuje więcej o 8 zł) i pucharu lodów (kosztuje więcej o 6 zł). Z kolei legenda restauracji "Zupa Nic i już", która składa się z bezy, lodów i owoców, zamiast 49 zł, kosztuje aż 59 zł.
Wpływ na wysokie ceny w restauracji Magdy Gessler może mieć fakt, że gwiazda "Kuchennych rewolucji" korzysta z najwyższej jakości produktów. Zajrzyjcie do galerii i przekonajcie się, jakie desery można zamawiać w restauracji Magdy Gessler.
Podwyżki cen w restauracji Magdy Gessler. Ile kosztują deser...
