Zobacz wideo: Sprawdzamy, co w Polsce drożeje najszybciej:
Restauracja Magdy Gessler. Ile kosztują dania?
Magda Gessler to jedna z najbardziej znanych restauratorek w Polsce. Ikona kuchni polskiej jest prowadzącą program „Kuchenne rewolucje", który ma miliony widzów. W telewizyjnym show Gessler pomaga upadającym restauracjom odzyskać klientów. Jak słynna restauratorka prowadzi własny biznes? Sprawdziliśmy cennik dań u Magdy Gessler. Ile zapłacimy za popularnego w Polsce kotleta schabowego w restauracji „U Fukiera"?
Więcej szczegółów tutaj:
TU WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW!
Sprawdziliśmy, ile trzeba zapłacić za obiad w restauracji Magdy Gessler „U Fukiera". Wiele osób może złapać się za głowę, widząc w menu ceny poszczególnych dań.
Fani szparagów z prażoną na maśle bułką tartą zapłacą za nie 49 złotych. Jeśli macie chęć na golonkę duszoną w piwie, podaną z kapustą i ziemniakami w koprze, szykujcie się na rachunek, na którym zobaczycie koszt tego dania w wysokości 55 złotych.
A ile zapłacimy za uwielbiany przez Polaków kotlet schabowy z kapustą? Cena może zwalić z nóg! Danie kosztuje 64 złote.
Jeśli macie ochotę spróbować zupy u Magdy Gessler, to musicie być gotowi na to, że ceny rozpoczynają się od 29 złotych za porcję.
Także ceny ryb mogą zszokować niejedną osobę. Za sandacza z pieca podanego ze szparagami w gnieździe ze szpinaku przyjdzie nam zapłacić 79 złotych.
Cena najtańszego deseru wynosi 31 złotych. Tyle właśnie kosztuje u Magdy Gessler porcja sernika.
